SATURDAY

Hejhej! Långhelgen är snart slut, men idag har jag integjrt något speciellt. Kanske ska ut och springa lite senare, jag får se. Och sen ska jag äta. Så vi får se vad som händer. Puss! Alice

SUNSHINE

Heej! Super soligt de senaste dagarna, och tror jag har fått lite färg. Nästa månad är det ju Juni, så skönt. Tänkte bara uppdatera en snabbis, gjorde ett enkelt collage med bilder från weheartit, glöm nte att följa oss där också - colorzplash. Puss Alice!

b&w

 
- klara

del 1

Hej hej alla! Har varit med Alice och Noemi idag. Vi har jobbat lite på ett grupparbete på SO:n och varit ute myycket! Det har varit superfint väder utomhus, mest på eftermiddagen, och det var då vi var ute. Vi skejtade, åt glass och bara pratade utomhus, cozyy, haha! Kommer lägga in fler bilder imorgon bitti! Måste gå och lägga mig  nu, vi hörs! Puss
 
- klara

maj, snart sommar

Helluu! Sitter uppe på rummet, men ska strax gå ner och sätta mig i solstolen istället. Tänkte bara ge er en snabb "update" om vad som händer, haha. Det är iaf suupervarmt ute! ☼ Om någon timme ska jag träffa Alice och Noemi och så ska vi plugga SO, men vi ska nog vara ute väldigt mycket! Vi hörs senare, pusspuss!
 
- klara

dålig uppdatering

gammal bild, lite överredigerad menmen
Hejhej! Har varit superdålig uppdatering här på bloggen nu ett tag, men jag ska iaf försöka uppdatera lite oftare från och med nu. Kameran har varit urladdad ett tag men det ligger på laddning nu! När den har laddats lite så ska jag testa med att göra en lite annorlunda fotografering, får se om det blir bra. I så fall kommer jag att visa resultatet här sen! Vi hörs senare, puss på er!
 
- klara