"behind the scenes"

Hej hej! Sitter uppe på mitt rum just nu och bloggar. Har ju varit med Alice idag, vi har fotat, filmat och lite sånt där! Vi har skapat en instagram till bloggen, följ oss där på @colorzplash! Det har iaf varit jättekul! :) Kommer nog lägga upp lite bilder senare ikväll. Ska gå nu och spela lite piano (Noemi har skickat ackorden till Stay - Rihanna)/äta middag. Vi hörs, puss! 
 
- klara

inspo by we♥it

Foton tagna med en Canon EOS 1000D
Haha, allt som dyker upp här på bloggen är helt plötsligt bara en massa we♥it bilder och inspiration! Iaf så sitter jag uppe på mitt rum, lyssnar på musik & jobbar matte. Ska träffa Alice när jag är klar. Nu måste jag fortsätta plugga, puss!
 
- klara

Starbucks🌟

Heej! Min uppdatering har liggit på botten, när var det senast? någon månad sen. I alla fall har jag väl inte haft lusten. Idag ska jag kanske åka till väla, och isf senare kanske fixa lite saker med Klara, vi får se. pusspuss!

The Sound of Sunshine

Hej hej! Sitter och äter frukost hemma och tänkte blogga nu då. Iaf så är det redan lördag! Var sjuk halva veckan så har missat en del, så jag ska plugga lite sen! Senare idag kanske jag ska vara med Alice (om hon inte ska iväg)! 😊 Vi hörs, puss!

- klara