Blommor

Hej hej! Testade att göra en regnbågsredigering på den här blombilden, blev det bra, vad tycker ni? Iaf så har det varit ganska dålig uppdatering här på bloggen, men Alice är iväg nu på påsklovet och jag har inte haft  så mycket blogglust på ett tag nu. Men jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera. I förrgår så åkte vi till Skanör där jag tog lite bilder, t ex blombilden här ovanför. Lägger kanske upp fler senare! Puss
 
- klara

Påsklov

Hej hej! Har påsklov nu i lite mer än en vecka, så skönt! Sitter i min farmor och farfars uterum och "solar", det är supervarmt här inne, men nog inte riktigt lika varmt där ute, haha! ☀ Åker hem lite senare idag och kan då ladda upp några bilder jag har tagit. Bilderna i detta inlägget är från weheartit.com! Hörs, puss!

- klara


FREDAG

Heej! Äntligen fredag, haha har läängtat! i skolan hade vi ingen speciell lektion, bara so och sen hade vi lite påsk staffeter eftersom vi har lov i en vecka nu, sköönt. När jag kom hem hade min bror köpt Benk&Jerry, har ätit lite av den men sparar den till ikväll! Klara har ju lagt upp Ben&Jerry bilder redan i ett annat inlägg, men jag lägger upp två stycken också. puuss Alice❤

TÅRTA!

Hejhej! idag har jag inte gjort något speciellt. Igår åt vi ju tårta på skolan, iadg också och imorgon ska vi också haha. På söndag åker jag och ska åka skidor, ska bli kuul! Kom hem för en timme sedan för träningen, riktigt bra träning idag. Iaf här får ni några bilder från igår. Puss Alice❤

we♥it

Hej heej! Sitter uppe på rummet och bloggar, gjorde ett collage innan av lite bilder, det ni ser där uppe alltså. Iaf så har jag som vanligt varit i skolan idag, nu när jag har kommit hem har jag knappt gjort någonting, är klar med alla läxor så jag vet inte vad jag ska göra, haha! ♥♥ Puss på er!
 
- klara

SUUMMER❤


 
Heeej! Efter skolan har jag inte gjort något, men vill ut och springa fast orkar nog inte i detta vädret, iskaallt och blåsigt. Hittade några insperationsbilder eller vad man säger på google , weheartit och VS, riktiga sommarbilder, vill ha sommar nuu! tycker att bikinin på bilden är galet snygg, haha skulle köpa en sådan direkt, fast tror inte att den finns att köpa längre! Puss Alice❤

SUMMER 2013

Hellooo! Alltså fy vad jag längtar till sommaren, känns som att det har varit vinter i flera år nu, nej men haha! Det var så länge sen man kunde gå i shorts, bada, sola och sånt där! Och den här vintern verkar ju inte vilja ta slut, det är ju redan mars och fortfarande snö och minus grader... Iaf så har jag varit på väla idag med familjen, köpte ett par nya träningstights och en bikini. Träningsskor letar jag fortfarande efter, för dom jag har nu är för små... Puss!
 
- klara
 

Today!

Hej heej! Började dagen med en fem timmars cover träning, sen åt jag lunch hos farmor. Nu sitter jag bara och bloggar och kollar runt lite på ipaden. Imorgon börjar skolan. Men snart är det påsklov, ska åka skidor, ska bli såå kul, haha är sugen! Puss Alice!

Lördagkväll

Hej hej! Ska snart gå ner för jag ska titta på Breaking Dawn part 2 med familjen, har egentligen redan sett den på swefilmer för ganska länge sen men ska se den nu igen, haha! Iaf så köpte vi Ben&Jerry glass, goott! Nu måste jag gå, hörs! 
 
- klara

Infovideo


Lite om oss

Hej hej! det är jag som är Alice och är elva och snart tolv år, mina intressen är mode, fotboll, dans, fotografering och sommaren. Jag umgås ofta med mina vänner eller familj. Kram!
 
Hej hej, jag heter Klara och är 11 år. Älskar sommaren, att fota, dansa, vara med mina kompisar, och maassa mer! I alla fall så är det jag som kommer att blogga här med Alice, puss!